Skjulhøj Allé 46, 2720 Vanløse

Man - Fre 08:00 - 16:00

HVEM ER VI?

I FlexMeter er vi specialister i intelligente energimålinger, visualisering af energidata og vigtigst af alt dygtige til at skabe reelle store økonomiske besparelser og ikke mindst mindske CO2 forbruget hos vores kunder, uden at kunden skal investere 1 krone.

Vi arbejder for at hjælpe virksomheder og offentlige institutioner med at identificere og ændre uhensigtsmæssig adfærd og energispild.

Vi blev stiftet i 2018 som et et spin-off fra en næsten 100 år gammel teknisk virksomhed og er derfor baseret på et solidt fundament.

FlexMeter står blandt andet bag udviklingen af konceptet ”Fang Fråserne”, der er henvendt til storkøkken branchen, men vi kan gøre en forskellen i alle brancher med fokus på de økonomiske tal og ikke mindst miljøregnskabet.

Kontakt os venligst for en rigtig god sparring om mulighederne for din virksomhed, så vi kan understøtte Jeres ønske om en sund varig vækst.

LEDELSEN

Andreas

Andreas Rahelt
CTO
Cleantech Integrator, Computer Science AP

Mobil.: 20 60 74 56
Email: ara@flexmeter.dk

Kim

Kim Friedrich
Head of Customer Success
Master of Science in Engineering

Mobil.: 25 46 94 12
Email: kfr@flexmeter.dk

Bestyrelse & ejerskab

Stig Fischer Elmvang

Email: sel@flexmeter.dk

Mobil.: 78 79 72 78

Indehaver

Lars Elmvang

Email: lel@flexmeter.dk

Mobil.: 78 79 72 78

Bestyrelsesformand

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Fang Fråserne er specialister inden for adfærd og energiforbrug i storkøkkener og konceptet er udviklet i fællesskab med FlexMeter og KEN STORKØKKEN. Fang Fråserne anviser en grøn omstilling inden for storkøkkenbranchen via adfærdsændringer og regulering af eksisterende udstyr som ofte benytter energi uden det benyttes.

KEN STORKØKKEN er en af landets førende storkøkkenforhandlere og er specialister i anvendelsen af isenkram, maskiner og inventar til storkøkkener, restauranter og kantiner. KEN STORKØKKEN tilbyder grundig og individuel rådgivning, der er baseret på bred ekspertise samt produktsortiment i topkvalitet.

Dansk Energi Management er en ledende rådgivende ingeniørvirksomhed inden for bæredygtigt byggeri, grønne løsninger og energibesparelser både nationalt og internationalt. Dansk Energi Managements værdier flugter med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling og EU’s målkrav om reduktion af CO2 i 2030 og 2050.

R&M-EL har fokus på at servicere hovedstadens erhvervs- og offentlige kunder og yder en grundig rådgivning indenfor installation af tekniske løsninger med speciale i energimålinger og energioptimering. Med en lang og stolt historie, der rækker helt tilbage til 1919, har Røder & Mortensen en baggrund som en af Danmarks mest erfarne elinstallatører.

ELFORSK er Dansk Energis udviklingsprogram som støtter forskning og udvikling inden for effektiv energianvendelse til gavn for en grøn vækst i samfundet og et mål om et rigt frit og grønnere Danmark.

El-Hjørnet har eksisteret i 45 år og yder professionelle el-installationer og energiløsninger til virksomheder, private og offentlige kunder og med en bred kompetencepalette dækker El-Hjørnet alle discipliner inden for el­-området.

 

Teknologisk Institut skaber ny viden gennem forsknings- og udviklingsaktiviteter i samarbejde med danske og udenlandske virksomheder samt forskningsinstitutioner og gennemfører årligt mere end 350 Forsknings- og Udviklingsprojekter.

PlanMiljø yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere

Klarup-El i nærheden af Ålborg servicerer lokalområdet, har døgnservice og har samlet mere end 40 års erfaring.

 

Odense EL ligger centralt i Odense og blev grundlagt i 2001. I 2016 blev Odense EL medlem af TS-gruppen, og dermed del af et landsdækkende samarbejde med alle el-faglige kompetencer.

El-pro er stiftet i 2005, og er i 2010 blevet godkendt af TÜV Nord Danmark og er totalleverandør af skræddersyede el- og automationsløsninger til industrien.

KARMIK er leverandør af ventilationsprodukter inden for industri, detail samt bolig og ønsker at gøre en forskel på de mange udfordringer inden for miljø og klima.

KARMIK tilbyder ventilationsprodukter af høj kvalitet, der kan spare energi og derved bidrage til at forbedre verdens energi- og klimaudfordringer. Samtidig sikres egen komfort og der opnås økonomiske besparelser.