Skjulhøj Allé 46, 2720 Vanløse

Man - Fre 08:00 - 16:00

Bestil en gratis analyse af virksomhedens strømforbrug

Ingen binding

Kom nemt i gang!

Vi sender et link til dig via mail, som giver os fuldmagt til hentning af data fra virksomhedens elmålere

Klik på linket i mailen og godkend fuldmagten med dit virksomheds/medarbejder NemID eller Digital signatur

klik_link_nemid

Det var det! Læn dig bare tilbage og lad os ordne resten

Jeres data behandles fortroligt

Data vi udtrækker, bruges til udarbejdelsen af målerluppens tilbud om en energirapport. Energirapporten vi sender til dig er din egen og bliver ikke videregivet til 3. part. Vi behandler altså dine virksomhedsdata fortroligt. Samtykke til behandling af virksomheden el-data, kan til hver en tid tilbagetrækkes ved at kontakte os og oplyse CVR nummer.

Om hentning af måledata

Dataudtrækket sker via det selvstændige statslige selskab Energinet, som opbevarer el-data på hovedmåler niveau i deres datahub (Eloverblik). Data som trækkes ud, er dem som er registreret af jeres el-leverandør og sendt videre til el-overblik. Vi tager forbehold for eventuelle uregelmæssigheder i data, som kan opstå i forbindelse med denne overførsel mellem jeres el-leverandør og el-overblik.dk.

Energinet kræver mindst 3 mdr. fremadrettet adgang og vi henter data 24 måneder tilbage i tiden for at kunne danne et historisk overblik. Hvis du har ønske om ændring i start- & slut dato, retter vi selvfølgeligt intervallet.

Ofte stillede spørgsmål

Tilbuddet er gældende for alle virksomheder som gerne vil skabe sig et hurtigt overblik over deres samlede el-forbrug, som målt via hovedmålerne tilknyttet virksomhedens CVR nummer. Særligt små og mellemstore virksomheder som restauranter, beværtninger, butikker eller produktionsvirksomheder, kan drage nytte af løsningen.

De måledata vi benytter til analysen, er dem virksomhedens elmålere har indrapporteret til jeres el-leverandør og som derefter er gemt hos eloverblik.dk. Data er derfor af samme høje kvalitet som eloverblik.dk kan tilbyde.

Der tages forbehold for at der i sjældne tilfælde kan være enkelte datahuller eller fejlvisninger hvilket kan opstå, hvis en dataoverførsel mellem jeres el-leverandør og el-overblik ikke forløb retmæssigt. Enkelte udfald påvirker dog ikke analysens samlede konklusion.

Tilbuddet om en el-analyse indeholder ingen forpligtelser, bindingsperiode eller krav om modydelser. 

Når du har skrevet dig op til en gratis analyse hos målerluppen.dk, modtager du en email med et link som fører til eloverblik.dk. Her skal du benytte dit medarbejder/virksomheds NemID eller MitID Erhverv, til at bekræfte at FlexMeter kan trække el-data fra din virksomhed. Når du har afgivet samtykket via din foretrukne digitale signatur, klarer vi resten

Dit samtykke gemmes hos eloverblik.dk som er en national datahub for elforbrug. Dit samtykke gør at FlexMeter kan hente el-data for virksomheden på hovedmåler niveau via Energinet, som er et selvstændigt statsligt selskab der driver eloverblik.dk.

Fra energinet.dk:

Hvad er Eloverblik? Eloverblik er din adgang til dine data på tværs af elleverandører. Energinet tilbyder elkunder i Danmark adgang til deres egne data fra DataHub via Eloverblik. Det er en kundeportal for både private og virksomheder, uanset valgt elleverandør, hvor man kan logge på med NemID/medarbejderID.

Dit samtykke giver FlexMeter (målerluppen) adgang til at kunne trække el-data ud fra virksomhedens hovedmålere i perioden løbende fra 1. januar 2020 og til cirka 3 måneder efter dags dato. Historiske data er vigtig for analysens kvalitet og validitet hvorfor der hentes for de sidste år. Slutdatoen er valgt som følge af at Energinet kræver mindst 3 måneders fremadrettet adgang.

Er du i tvivl, står datointervallet også i det link som du klikker ind på for at afgive samtykke. Ønsker du et andet tidsinterval end det vi anbefaler til el-analysen, så skriv gerne til os, så retter vi det til.

Ja det kan du sagtens. Skriv til os og oplys dit CVR nummer, så annullerer vi dit samtykke.

Brug for hjælp?
Skriv uforpligtende til os og vi guider dig godt videre