Skjulhøj Allé 46, 2720 Vanløse

Man - Fre 08:00 - 16:00

(+45) 20 45 98 69

BISPEBJERG HOSPITAL, Fang Fråserne

På Bispebjerg Hospital er der fokus på bæredygtighed, herunder energireduktion. I efteråret 2021 gennemførte FlexMeter & KEN Storkøkken "Fang Fråserne" i centralkøkkenet på hospitalet. Analyser af data fra hospitalets el-tavler hjalp energirådgiverne fra KEN Storkøkken til at finde årlige el besparelser for i alt ca. 8.000 kg. CO2.

HVAD SVARER 8.000 KG. CO2 TIL?

CO2 besparelsen på 8.000 kg. årligt, svarer ca. til 68.000 km. kørt i diesel eller benzin bil eller hele 2.000 døgns streaming af din favoritserier på Netflix. (Kilde; Samvirke CO2 beregner)

Fang Fråserne koncept

I et gennemafprøvet koncept, gennemføres analyse og efterfølgende rådgivning i industrikøkkener. Fokus er på besparelser der ikke kræver større investeringer. Læs mere her

8.000 kg. CO2 i årlig besparelse

Flere nyheder fra FlexMeter

Ekstra bæredygtigheds point til DGNB certificering

Øget bæredygtighed i byggeriet vinder frem. Er du i gang med, eller skal du i gang med certificering, så får du tip til ekstra point til dit DGNB regnskab. FlexMeter hjælper med at finde energi besparelser og dokumenterer disse til brug i regnskabet.

Læs mere »

COOP Danmark har fokus på elforbruget

COOP i Danmark gør meget for at nedbringe CO2 aftrykket. For at nedbringe CO2 aftrykket, gennemførte FlexMeter i samarbejde med KEN Storkøkken “Fang Fråserne” energioptimerings projektet. Dedikerede medarbejdere i køkkenet løste opgaven på imponerende vis.

Læs mere »

BISPEBJERG HOSPITAL, Fang Fråserne

På Bispebjerg Hospital er der fokus på bæredygtighed, herunder energireduktion. I efteråret 2021 gennemførte FlexMeter & KEN Storkøkken “Fang Fråserne” i centralkøkkenet på hospitalet. Analyser af data fra hospitalets el-tavler hjalp energirådgiverne fra KEN Storkøkken til at finde årlige el besparelser for i alt ca. 8.000 kg. CO2.

Læs mere »

Om FlexMeter

FlexMeter er specialist i energimålinger og visualisering af energidata

FØLG OS