Skjulhøj Allé 46, 2720 Vanløse

Man - Fre 08:00 - 16:00

(+45) 20 45 98 69

COOP Danmark har fokus på elforbruget

COOP i Danmark gør meget for at nedbringe CO2 aftrykket. For at nedbringe CO2 aftrykket, gennemførte FlexMeter i samarbejde med KEN Storkøkken "Fang Fråserne" energioptimerings projektet. Dedikerede medarbejdere i køkkenet løste opgaven på imponerende vis.

Resultatet taler for sig selv. En 22% reduktion i elforbruget, vel at mærke uden at investere i nyt udstyr, men alene ved at justere arbejdsgange i køkkenet. Se hvad medarbejderne siger her.

Læs mere om FlexMeter´s køkkenkoncept og andre løsninger, eller kontakt os for for uforpligtende dialog.

Læs mere om Fang Fråserne. FlexMeter samarbejder med KEN Storkøkken omkring disse projekter og har siden 2018 gennemført hundreder af Fang Fråser projekter. Gennemsnitligt er der besparelser på 8-12% af elforbruget efter gennemførsel af Fang Fråserne.

Den mest bæredygtige strøm, er den vi ikke bruger.

Flere nyheder fra FlexMeter

Ekstra bæredygtigheds point til DGNB certificering

Øget bæredygtighed i byggeriet vinder frem. Er du i gang med, eller skal du i gang med certificering, så får du tip til ekstra point til dit DGNB regnskab. FlexMeter hjælper med at finde energi besparelser og dokumenterer disse til brug i regnskabet.

Læs mere »

COOP Danmark har fokus på elforbruget

COOP i Danmark gør meget for at nedbringe CO2 aftrykket. For at nedbringe CO2 aftrykket, gennemførte FlexMeter i samarbejde med KEN Storkøkken “Fang Fråserne” energioptimerings projektet. Dedikerede medarbejdere i køkkenet løste opgaven på imponerende vis.

Læs mere »

BISPEBJERG HOSPITAL, Fang Fråserne

På Bispebjerg Hospital er der fokus på bæredygtighed, herunder energireduktion. I efteråret 2021 gennemførte FlexMeter & KEN Storkøkken “Fang Fråserne” i centralkøkkenet på hospitalet. Analyser af data fra hospitalets el-tavler hjalp energirådgiverne fra KEN Storkøkken til at finde årlige el besparelser for i alt ca. 8.000 kg. CO2.

Læs mere »

Om FlexMeter

FlexMeter er specialist i energimålinger og visualisering af energidata

FØLG OS